Szakértelem

"Minden, ami igazán fontos számodra,
könnyedén elérhető,
csak meg kell találnod
a harmóniát önmagaddal...

FORRADALMI ÁTTÖRÉS a hajátültetésben

Felkészültség

...Vedd kezedbe az irányítást és
a hajhullás egy felejthető
rossz emlék lesz csupán!

A kívánt sűrűség csaknem minden esetben elérhető

A hajbeültetéssel mindenhová ültethető hajszál, ahová egy tű hegye elfér, így a sűrűségnek a hajhagymák vastagsága és a fejbőr rugalmassága szab csak felső határt. A kívánt sűrűség éppen ezért csaknem minden esetben elérhető akár már egy beavatkozással is.

Amennyiben a páciens különösen magas sűrűséget szeretne, vagy nagyon nagy felületet kíván hajszállal megtölteni, úgy a hajbeültetés egymást követő napokon annyiszor ismételhető, amíg a kívánt sűrűséget el nem érjük, vagy a kívánt terület le nem fedjük.

Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha a páciens a fejtetői területet csak sűríteni szeretné a hajbeültetéssel.

A hajszál kalkulátor segítségével Ön is könnyedén meghatározhatja, hogy a kívánt eredmény eléréséhez körülbelül hány hajszál átültetésére lenne szükség!

Gondosság

Jelentkezz ingyenes konzultációnkra:
70/316-7000

A hajszálak "egyesével" kerülnek áthelyezésre, így a beavatkozásnak nincs nyoma

A hajszálak úgynevezett follikuláris egységekből nőnek. Ezeket emeljük ki egyesével és helyezzük át a hajhiányos területekre. Azon a helyen, ahonnan kiemeljük őket azért nem hagynak semmilyen látható nyomot, mert a follikuláris egységek csaknem hajszál vékonyságúak. .(A kiemelésük leginkább ahhoz hasonlítható, mint amikor csipesszel távolítunk el egy szőrszálat a test valamely pontjáról: a szőrszál helye nem látszik a bőrön). A beültetés helyén pedig azért nincs nyom, mert a hámréteg felső rétegéből nem távolítunk el semmit, azon keresztül csak bejuttatjuk a follikuláris egységeket a bőr megfelelő rétegeibe (ez a folyamat leginkább egy tetováláshoz hasonlítható, ahol festékanyagot juttatnak a külső hámréteg alá, de a bőr azt követően nyomtalanul regenerálódik.)

A hajbeültetéssel nyert végeredmény tehát pontosan olyan, mintha a hajszál mindig is ott nőtt volna, így nem mondható meg később sem, hogy átültetéssel került oda, vagy éppen mindig is ott nőtt.

A FUE-módszert bemutató dinamikus videó-ábrákért kattintson ide.
A szöveges alapú leíró részletekről pedig bővebben itt olvashat.

Precizitás

"Minden, ami igazán fontos számodra,
könnyedén elérhető,
csak meg kell találnod
a harmóniát önmagaddal...

Nincs vágás, varrás, fejbőr eltávolítás, nincs hegvonal és seb. A hajbeültetés fájdalommentes

A fue technikánál a korábbi - Magyarországon még mindig a leggyakrabban alkalmazott - hajátültetési módszerekkel ellentétben nem távolítjuk el és daraboljuk fel a fejbőrt (ami természetesen nagy hajveszteséggel is járhat) és ezért nem is keletkezik olyan szövethiányos terület, amit össze kellene varrni. A hajszálakat növesztő egységeket egy közel hajszál vastagságú eszközzel, egyesével emeljük ki a fejbőrből és helyezzük át a hajhiányos területekre. Ez az eljárás nem jár hajszálveszteséggel, nincs szükség varrateltávolításra és utókezelésre. Nem keletkeznek hegvonalak és sebek! A FUE-hajbeültetés a hajátültetés ma létező legfinomabb technikája. Ezért a regenerálódási folyamat is ennél a módszernél a legrövidebb.

A hajbeültetés során akár tű nélküli, lokális (helyi) érzéstelenítést is alkalmazhatunk. Így a hajbeültetés alatt a páciens semmit sem érez. A legkellemetlenebb dolog az egész folyamat során annak hosszan elnyúló időtartama. Az "egyesével" történő hajbeültetés ugyanis nagyon időigényes. Ezt az időtartamot azzal próbáljuk meg elviselhetőbbé tenni, hogy lehetőséget biztosítunk a tv- vagy film nézéshez, olvasáshoz, internetezéshez.

A korábban alkalmazott módszerekkel összehasonlító videó-ábrákért kattintson ide.
A szöveges alapú leíró részletekről pedig bővebben itt olvashat.

Megbízhatóság

Jelentkezz ingyenes konzultációnkra:
70/316-7000

A beültetett hajszálak már később sem hullanak ki, életünk végéig megmaradnak*

A férfias típusú hajhullásért a férfiaknál és a nőknél is elsősorban a dihidro-tesztoszteron hormon jelenléte és a fejtetőn elhelyezkedő hajhagymák hormonérzékenysége tehető felelőssé. A hátsó-odalsó hajhagymák azonban csak kevésbé, vagy egyáltalán nem érzékenyek erre a hormonra, így azok a későbbi életkorban sem hullanak ki. (Ezért látható, hogy a haj egy patkó alakú sávban még az idősebb férfiaknál is megmarad: ezt a területet ún. "maradó" hajnak nevezik). Az erről a területéről kiemelt hajszálak a hajbeültetés során áthelyezve sem hullanak ki és pont annyi ideig maradnak életben a beültetett területen, mint hátul és oldalt maradtak volna.

Ez az oka annak, hogy azt mondhatjuk, hogy a hajbeültetés során átültetett hajszálak a későbbi életkorban sem hullanak ki és életünk végéig megmaradnak.

A folyamatot bemutató dinamikus videó-ábrák megtekintéséhez kéjük kattintson ide!
A szöveges alapú leíró részletekről pedig bővebben itt olvashat.