Szakértelem

"Minden, ami igazán fontos számodra,
könnyedén elérhető,
csak meg kell találnod
a harmóniát önmagaddal...

Konzultáció - Kapcsolat

FUE-Medical Kft.,
Cím:
1023 Budapest, Margit utca 21.,
Tel.:
+36 70 316-7000,
E-mail:
info@fuemedical.hu

Megközelíthetőség:

Klinikánk a Magyar Plasztikai Sebészeti Központ épületében működik, ami a II. kerület, Margit utca 21. szám alatt található. (FIGYELEM!! A Margit utca nem azonos a Margit körúttal!!)

Felkészültség

...Vedd kezedbe az irányítást és
a hajhullás egy felejthető
rossz emlék lesz csupán!

Személyautóval:

- Pestről (pl. M2, M3, M5-ös, 2-es, 4-es felől) : a Margit hídon áthaladva Budára, a Margit körútra érkezünk, a híddal szemben a Margit körútról nyílik a Margit utca, amelynek tetején található a klinika.

- A Moszkva tértől (pl. M1, M7-es felől): a Margit híd felé haladva a Margit körútról (a Margit körút a híd felé vezető oldalon egy rövid szakaszon nem járható személyautóval - csak a villamosok járnak rajta: ez a szakasz a Bem József, majd a Tölgyfa utcán keresztül vezet vissza a Margit körútra) balra a Fekete Sas utcába, majd onnan a Rómer Flóris utcába kell behajtani. A Rómer Flóris utca és a Margit utca kereszteződésében található a klinikát.

Gondosság

Jelentkezz ingyenes konzultációnkra:
70/316-7000

Személyautóval (folytatás):

- Észak Budáról (pl. 10-es, 11-es út felől): az Árpád Fejedelem útján haladva elérjük a Bem rakpartot, ahonnan a Bem térnél (jobbra) a Fekete Sas utcába kanyarodunk. A Fekete Sas utcából a Rómer Flóris utcába kell behajtani. A Rómer Flóris utca és a Margit utca kereszteződésében található a klinikát.

- Dél Budáról (pl. M6-os felől): a Budai alsó rakpartról, ahonnan a Bem térnél (balra) a Fekete Sas utcába kanyarodunk. A Fekete Sas utcából a Rómer Flóris utcába kell behajtani. A Rómer Flóris utca és a Margit utca kereszteződésében található a klinikát.

Tömegközlekedési járatokkal:
A 4-es, a 6-os, illetve a 17-es villamosról, vagy a szentendrei HÉV-ről a Margit híd budai hídfő megállónál kell leszállni. Majd a hídnak és a Dunának hátat fordítva a híddal szemben elhelyezkedő meredeken a hegyoldalra felhaladó utca tetején található a klinika.